Derde thriller Dinie Bell verschijnt bij Uitgeverij Palmslag

PERSBERICHT

Op zaterdag 21 november wordt alweer de derde thriller van Dinie Bell gepresenteerd: Knekelhuis. Bij Uitgeverij Palmslag publiceerde ze eerder al de psychologische thrillers Achtervolgingsdrift (2013) en Hysteria (2014). De presentatie vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in ‘t Trefpunt in Eindhoven en is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

cover Knekelhuis

Over het boek
Lynns nieuwe woning staat vanwege een dubbele moord die er in het verleden gepleegd is bekend als spookhuis. Hoewel ze niet in geesten gelooft, heeft Lynn vanaf het moment dat ze de woning betrekt toch het gevoel dat ze er niet alleen is.
Langzaam maar zeker begint ze dan ook te twijfelen aan haar opvatting.

Waart het jonge, vermoorde echtpaar nog in Lynns huis rond?
Of hebben de gebeurtenissen te maken met haar buurman Mark, die heel charismatisch is en op wie Lynn op slag verliefd wordt, maar van wie de bewoners van het nabijgelegen dorp denken dat hij de moorden op zijn geweten heeft?

Over de auteur
Dinie Bell (1956) schreef haar eerste werk voor een verhalenwedstrijd van de Kunststichting Eindhoven. Haar verhaal werd opgenomen in de bundel Beeldspraak. In 2011 debuteerde Bell met de roman Alsjeblieft papa…
Uitgeverij Palmslag publiceerde daarna achtereenvolgens de psychologische thrillers Achtervolgingsdrift (2013) en Hysteria (2014).

Boekpresentatie
De boekpresentatie van Knekelhuisvindt plaats op zaterdag 21 november van 14.00 tot 16.00 uur in ‘t Trefpunt in Eindhoven (Belgiëplein 20). Na overhandiging van het eerste exemplaar en een voordracht van Dinie Bell zal zij haar boek signeren. Uiteraard is het boek dan ook te koop. De presentatie is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Dinie Bell – Knekelhuis
Uitgeverij Palmslag
€ 17,95/ 182 pagina’s / ISBN 978 94 917 7339 6

www.palmslag.nl

Ik ga dit boek lezen voor VrouwenThrillers.nl, mijn recensie zal in december gepubliceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *