Flashback – Mariëtte Middelbeek – recensie

Omschrijving

Vier vrouwen, drie moorden, één verleden

De vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloemendaal het lichaam wordt gevonden van Céline Landgraaff – de vijfde vriendin uit het groepje, die net na het eind¬examen verdween – komt Bregje met het idee een reünie te organiseren. Voor het zover is slaat het noodlot echter ongenadig toe. Want het verleden mag dan ver weg lijken, sinds de vondst van Céline blijkt het ineens dichterbij dan ooit.

Over de auteur

Mariëtte Middelbeek (1983) studeerde journalistiek in Utrecht en werkt sinds 2005 in de tijdschriftenwereld. Ze begon haar auteurschap met het schrijven van doktersromans en stapte later over naar chicklits. Van haar hand verschenen bij haar uitgeverij onder andere de romans Single & Sexy en Turbulentie. Daarnaast combineert Mariëtte de journalistiek met het auteurschap in een serie boeken over mensen die hun werk doen in de frontlinie van de samenleving.

Ik las Flashback voor VrouwenThrillers.nl, voor mijn recensie klik hier.

Flashback – Mariëtte Middelbeek – ISBN: 9789460683916 (paperback) – Uitgeverij Marmer – Blz: 352 – Verschijningsdatum: april 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *