Gelezen augustus 2017

Mijn vakantie laat nog even op zich wachten dus ook de maand augustus gewoon veel recensie-boeken gelezen. Al heb ik deze keer af en toe even gespijbeld en wat voor mijzelf gelezen. Even een boek tussendoor lezen zonder notities te maken en dergelijke. Als je zoveel recenseert als ik, is dat echt af en toe heerlijk genieten.

Afgelopen maand was er een grote variatie in boeken, heb ook iets minder thrillers gelezen dan normaal. Maar juist die variatie vind ik prettig. Thrillers blijven de favoriet al kan ik tegenwoordig ook steeds meer kan genieten van een feelgood roman.

 

 

Komende maand doe ik mee met een aantal blogtours. Liefde met gebruiksaanwijzing is de eerste, die wordt op 5 september gepubliceerd en binnenkort zal mijn recensie van Ik weet een geheim van Tess Gerritsen op VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.

Proeflezen doe ik af en toe ook en voor de komende week ligt Voltooid van Mariska Overman klaar. Heel benieuwd naar!

De komende week zijn de recensies te verwachten van Bestemming onbekend van Wessel de Valk, Zodiac van Sam Wilson, Niemand die me ziet van Simone Grimberg en een bespreking van De organizing agenda 2018 van Zamarra Kok.

Komende maand wordt onder andere gelezen Waanidee van Karin Hazendonk (blogtour oktober), De zomer van de doden van Toni Coppers, De handen van de geliefden van Wil en Bree en #Laatste Vlog van Carry Slee. En nog veel meer…

Wendy Wenning

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *