Mijn gelezen boeken in de maand juni 2017

De maand juni was een drukke maand waarin ik heerlijke spannende thrillers heb mogen lezen, maar ook mooie romans met indrukwekkende verhalen. Het hoogtepunt van afgelopen maand was het bezoek aan Amsterdam. Mijn collega Anneke van Ieperen en ik mochten namens VrouwenThrillers naar een blogmeeting met Karin Slaughter. Helemaal top natuurlijk en we hebben een fantastische middag gehad, met dank aan Uitgeverij HarperCollins Holland. Het verslag van Anneke lees je hier.

Afgelopen maand 13 recensie-exemplaren gelezen en tijdens een weekendje weg eindelijk weer eens één van mijn eigen boeken gelezen. Kom weinig aan mijn eigen boeken toe (een stapel die ook maar blijft groeien) en het is ook altijd even genieten. Wat recenseren zo leuk maakt is dat je boeken leest die anders misschien geen eens op de leestafel terecht waren gekomen en dat ik steeds weer kennismaak met nieuwe auteurs.

Hieronder mijn gelezen boeken van juni.

 

 

 

Ook de boeken die nu klaarliggen (een flinke stapel) zijn van diverse genres en van een groot aantal weet ik nu al dat ik ervan ga genieten!

Hartelijke groet,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *