Mijn gelezen boeken november 2017

In november ben ik zoals de meesten van jullie wel weten even heerlijk ertussen uit geweest. Mijn allereerste zonvakantie en ik moet zeggen dat deze heerlijk bevallen is! Ook even lekker om gewoon boeken te lezen zonder dat er een recensie over geschreven moet worden. Dit waren Naar bed, naar bed, Wie niet weg is, Schemerzone, Donkere weg en De laatste meisjes. Allemaal topboeken, heerlijk! Maar goed, de eerste recensies zijn alweer geschreven en momenteel heel druk aan het lezen om de stapel minder hoog te maken. Afgelopen maand 16 boeken gelezen waarvan ze niet allemaal in het lijstje staan. Eind februari kan ik daar meer over vertellen.

 

 

 

En nu weer snel verder lezen, voorlopig hoef ik niet bang te zijn niets te lezen én te recenseren te hebben. Had al graag de laatste week wat meer gelezen willen hebben, maar daar mijn pijnmedicatie ook voor wat bijwerkingen zorgt wil het allemaal niet zo snel als ik verwacht had. Dus… het kan nog even duren, maar die recensies komen er echt aan!

 

Veel liefs,

Wendy Wenning

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *