Mijn gelezen boeken september 2017

Een mooie leesmaand was het. Weer veel variatie en deze maand 17 boeken gelezen. En voordat je straks zegt, op het lijstje staan er maar 14, dat klopt 😉 . Soms mag ik nog niet alles vertellen…

Een boek waar ik al veel positieve reacties van had gehoord en mij ook zeer aangenaam heeft weten te verrassen is Voorlopers van Mirjam Hildebrand. Lees dit boek en dit geldt ook voor Waanidee van Karin Hazendonk (mijn recensie komt 6 oktober online) en Broertje van Michael Berg. En dan Voltooid van Mariska Overman. Het boek moet nog verschijnen, ik heb deze mogen proeflezen maar hou deze ook maar goed in gedachten…Eerlijk gezegd heb ik afgelopen maand weer behoorlijk wat topboeken gelezen en kan ik ze (bijna allemaal) aanraden.

 

Een vreemde in huis – Shari Lapena – recensie
Zodiac – Sam Wilson –recensie
Bestemming onbekend – Wessel de Valk –recensie
Niemand die me ziet – Simone Grimberg – recensie
Ik weet een geheim– Tess Gerritsen – recensie
Het einde van de zomer – Anders de la Motte – recensie
Voltooid – Mariska Overman
#LaatsteVlog – Carry Slee – recensie
Waanidee – Karin Hazendonk
De zomer van de doden – Toni Coppers – recensie
Voor je weggaat – Clare Swatman – recensie
Hertstranen – Jeroen van der Meulen
Voorlopers – Mirjam Hildebrand
Broertje – Michael Berg

 

 

En dan ligt er natuurlijk weer een stapeltje te wachten om gelezen te worden. Als eerste natuurlijk de nieuwe King, Schone slaapsters die met zijn 832 bladzijden mij wel even bezig zal houden. Ook Puta van Sterre Carron en De sekte van Mariette Lindstein liggen hier klaar. Veel thrillers en wat romans liggen op de stapel, een paar heerlijke kattenboeken, kortom het wordt weer genieten…

 

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *