Gelezen in juli

Een heerlijke leesmaand gehad met het lezen van diverse genres. Veel thrillers uiteraard, mijn favoriet, maar ook een mooie roman. En voor het eerst twee luisterboeken. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik ze niet helemaal geluisterd heb, maar regelmatig overschakelde op het e-book. Zelf ben ik toch echt meer een lezer al kan in sommige situaties een luisterboek ideaal zijn en ook een manier om net iets meer van de graag te lezen boeken te lezen/luisteren.

Het waren wel twee luisterboeken waar ik ontzettend van genoten heb, vooral Julia Menken, geschreven door Chantal van Mierlo, heeft een goede indruk op mij achtergelaten. Was dan ook verheugd het bericht te lezen dat er een vervolg komt. Solomon van Corine Hartman is ook een aanrader en ik hoop dat daar ook een vervolg op gaat komen. Luisterboeken waar ik een mooi script in zie voor leuke televisieseries.

Van alle gelezen boeken afgelopen maand is er niet één boek geweest waarvan ik dacht dit is het niet helemaal, dus mocht je nog leessuggesties nodig hebben…

 

 

Komende maand heb ik ook weer hele mooie boeken op de stapel liggen, momenteel heb ik bijna De ijsvogel van Lineke Breukel uitgelezen. Veel thrillers liggen er te wachten, een paar mooie romans en zelfs een kinderboek. Bijvoorbeeld Zodiac van Sam Wilson, Annabel Lee van Mike Nappa, Ondijk/Punt van Barry Smit en Eén minuut voor twaalf geschreven door Annemarie Jongbloed met illustraties van Jasmijn Bakker. Kortom, het wordt weer een gevarieerde leesmaand en ik hoef me absoluut niet te vervelen…

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *