Gelezen in mei

Afgelopen maand heb ik niet alleen thrillers gelezen, maar ook onder andere kinderboeken, Young Adult, een roman en een historische roman. Heerlijk om af en toe eens af te wisselen, hoewel het genre thriller mijn favoriet blijft. Tevens drie boeken proefgelezen waarvan ik eentje nog niet mag noemen. Al met al genoten heb ik afgelopen maand genoten van de diversiteit.

 

 

 

Komende twee maanden ontzettend druk (met lezen en recenseren), maar er ligt dan ook wel een prachtige stapel op me te wachten. Zoals Goede dochter van Karin Slaugter, Kruimels zijn brood van Marelle & Joop Boersma (een autobiografische roman), Geruisloos van Ellen de Vriend, Geen weg terug van Edward Hendriks…teveel om allemaal op te noemen. (Dus zie je me de komend tijd wat minder op Facebook dan weet je waarom, ik ben aan het lezen).

 

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *