Gelezen in november

collage-2016-12-05-framed

November was een drukke leesmaand.
Een grote stapel recensie-exemplaren gelezen voor Boekenbijlage.nl, VrouwenThrillers.nl en voor mijn eigen blog. Daarnaast had ik, samen met mijn collega Anneke, 75 verhalen te lezen die ingezonden waren voor de verhalenwedstrijd Niemandsland van VrouwenThrillers.nl. Heel  leuk om al die verhalen te beoordelen, maar er zit heel veel werk in en dit kostte dan ook de nodige tijd. Ook heb ik, voor De Crime Compagnie, al de thriller Blind date van Marelle Boersma mogen lezen, die in januari zal verschijnen.

Maar, gezien al die prachtige boeken die ik heb mogen lezen, had ik absoluut geen klagen. Stuk voor stuk allemaal aanraders en ik heb ze met veel plezier gelezen.

 

Voor deze maand ligt er ook weer een mooie stapel, de eerste zijn al gelezen en de eerste recensie is al weer gepubliceerd. Mijn eigen TBR stapel wordt steeds hoger (koopstop, wat is dat?) en tussen Kerst en Oud en Nieuw hoop ik aantal van deze stapel te gaan lezen.

Ik wens jullie allemaal veel leesplezier en hoop dat mijn gelezen boeken en recensies jullie kunnen inspireren.

Liefs, Wendy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *