Half november verschijnt bij The House of Books Eindspel van Isa Maron

eindspelHalf november verschijnt bij The House of Books:

Eindspel van Isa Maron

Spectaculair slotstuk van koelbloedige serie De Noordzeemoorden

De Noordzeemoorden: een vierdelige thrillerserie die de lezer meevoert van Amsterdam naar Texel, en verder langs de Noordzee. Op overtuigende wijze schept Maron een wereld waarin de levens van rechercheur Maud Mertens en student Kyra Slagter samenkomen. Massaal raken lezers in de ban van de verdwijning van Kyra’s zus Sarina.
 
Over Eindspel: In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een andere zaak waarbij hoofden zijn gevonden in een tuin van een vila.
 
Kyra Slager vertrekt naar Londen, de seriemoordenaar die meer lijkt te weten over de verdwijning van haar zus wil praten. Ze komt dichterbij, gevaarlijk dichtbij…
 
Duister en angstaanjagend.‘- Tess Gerritsen
 
Galgenveld is een naargeestige thriller, de stijl is scherp en snel, de plotlijn ingenieus.‘ – Sebastian Fitzek
 
‘Isa Maron schrijft gedreven, maakt haar hoofdpersonen gedreven. Je zo in de beleveniswereld van een klein kind te kunnen verplaatsen dwingt alle bewondering af.‘ – de Telegraaf ****
 
Zinderende thriller‘ – AD ****
 

Klik hier voor de boektrailer:

 
Isa Maron debuteerde met Passiespel, dat werdt verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met de eerste drie delen van De Noordzeemoorden schaarde ze zich definitief bij de beste thrillerschrijfsters van Nederland. Eindspel is het spectaculaire slotstuk van deze indrukwekkende en on-Nederlands goede serie.
 

Eindspel * Isa Maron * ISBN 978 90 442 4858 3 * prijs € 19,99 * paperback * 336 pagina’s * november 2016

 
The House of Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *