Happy New Year – Op naar een fantastisch leesjaar!

1. Get well2. Read a book3. Read more books4. Read a lot of books

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor mij begint dit jaar wel een beetje spannend, te starten met een rugoperatie aanstaande dinsdag. Zie er best wel tegen op, vooral daar ik de 6 weken erna weinig mag doen. Veel liggen en regelmatig lopen, zo min mogelijk zitten. De tweede operatie binnen vijf jaar en we gaan nu heel hard hopen dat deze operatie wel het gewenste resultaat zal geven.

Gelukkig ligt er een mooie leesstapel op mij te wachten en daar kan ik mij wel op verheugen, lekker veel lezen. Nu aan het genieten van Genadeklap van Loes den Hollander, heerlijk. Ook liggen er al weer wat recensie exemplaren klaar en is er veel moois in zicht.

Echte voornemens voor dit jaar heb ik niet. Ja, zo snel mogelijk zien te herstellen en verder wil ik net als vorig jaar lekker kunnen genieten van al die mooie boeken.

Op een fantastisch leesjaar!

Liefs,
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *