Hartverwarmende roman met een onverwacht einde!

Amsterdam, 21 maart 2018

 

Op 27 maart verschijnt bij HarperCollins Holland De tien wensen van Lucy Harte van Emma Heatherington.

Maggie O’Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg zij een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte kreeg. Wanneer Maggies hart vervolgens wordt gebroken, is ze zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze onverwachts een brief van Lucy’s oudere broer. Hij geeft haar Lucy’s dagboeken en foto’s.

Geïnspireerd door Lucy’s levenslust en sprankelende persoonlijkheid besluit Maggie om de hartenwens van het meisje te vervullen. Stap één is het vinden van de jongen die Lucy’s hart, háár hart, voor het eerst veroverde. Dat lijkt niet zo moeilijk te zijn. Maar zijn de toekomstdromen van een meisje genoeg om Maggie weer vertrouwen in zichzelf en de toekomst te geven?

Voor lezers van Jojo Moyes, Rowan Coleman en Jill Mansell

 

Emma Heatherington begon met schrijven na het winnen van een korte verhalen wedstrijd in mei 2005. In december van datzelfde jaar schreef ze een toneelstuk die werd opgevoerd, niet veel later tekende ze haar eerste boekdeal en verscheen haar eerste boek: Crazy For You. Ze heeft inmiddels diverse films, toneelstukken, musicals en romans geschreven. De tien wensen van Lucy Harte is haar debuut in Nederland.

 

 

 

 

 

 

De tien wensen van Lucy Harte – Emma Heatherington – ISBN 978 94 027 0086 2 – paperback €17,99 / e-book €12,99

HarperCollins Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *