Hazels pentakel – een gloednieuwe serie van Marte Jongbloed

Persbericht
Amsterdam, 15 maart 2018
Sinds Hazel een auto-ongeluk heeft gehad, waarbij haar ouders zijn omgekomen, zit ze vol vragen. Haar oom, bij wie ze woont, wil haar niets over haar verleden vertellen. Over hem weet ze ook weinig, behalve dan dat hij zich steeds agressiever gaat gedragen. Als hij haar in een dronken bui aanvalt, vlucht ze het huis uit. Maar waar kan ze naartoe?

Ze wordt opgevangen door een groep mensen die heksen blijken te zijn. Hazel voelt zich al snel thuis in de wereld van de hekserij, tot ze ontdekt dat haar leven in gevaar is. Waarom heeft een mysterieuze zwarte heks het op haar gemunt? Om het duistere complot dat zich om haar heen ontvouwt te overleven, moet ze antwoord vinden op die ene belangrijke vraag: wie is ze nou echt?

Medea hield allebei haar handen met de vingers gespreid boven de kaart. Langzaam pakte ze de kaart op en draaide die om. Zodra de kaart zichtbaar werd, ontstond er een zware, beladen sfeer in de kamer. ‘De Dood,’ fluisterde ze. ‘Jouw kaart is de kaart van de dood.’

 

 

Marte Jongbloed heeft de toneelacademie en de pabo gevolgd en geeft toneelles op een internationale school. Haar kinderboek De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre is bekroond met de Pluim van de Senaat 2017. Voor haar serie over Hazel heeft Marte zich grondig verdiept in de wereld van de moderne hekserij.

 

 

 

 

 

Titelinformatie Marte Jongbloed – Heksenspiegel 1: Hazels pentakel | Gebonden, met bedeltje | 240 blz.
ISBN 978 90 245 8035 4| € 15 | Ook verkrijgbaar als e-book | Leeftijd: 13+ | Deel 1 van nieuwe serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *