Het liefdesvaccin – Het nieuwe boek van Geert Kimpen en Michelle Shanti

Schrijver Geert Kimpen, zelf hoog-risico patiënt, sloot zich maanden op in huis. De televisiebeelden van naar adem happende coronaslachtoffers, overvolle IC’s en een snel naderend zwart scenario maakten hem doodsbang. Zelfs zijn geliefde Michelle Shanti, die de lockdown juist ervaarde als een moment van bezinning, werd de deur geweigerd. Geert rookte een paar pakjes sigaretten per dag, suste zichzelf in slaap met alcohol en kwam alleen buiten om boeken te versturen naar klanten. Gehuld in een professionele corona-outfit ontweek hij de mensen op straat alsof het kogels waren die hem ieder moment dodelijk konden treffen.

Naarmate de tijd verstreek, en het aantal coronabesmettingen afnam, begon hij te beseffen dat zijn weerstand sterk was afgenomen en dat dit juist de kans op ziekte verhoogt. Samen met Michelle, die hij tijdens de zomermaanden weer langzaam in zijn nabijheid durfde toe te laten, ontwikkelde hij een vaccin, gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte en westerse wetenschap.

‘Het Liefdesvaccin’ versterkt je immuunsysteem, is 100% mensvriendelijk, angstremmend en heeft geen bijwerkingen.

Wereldwijd is de hoop gevestigd op een goedwerkend vaccin tegen corona. Want dan zal alles weer normaal worden. Hoewel farmaceutische industrieën dag en nacht wedijveren en gaan voor de grote klapper, neemt onder Nederlanders de bereidheid om zich te laten vaccineren af.

Ruim een op de drie volwassenen peinst er niet over om een prik te laten zetten, en bij jongeren ligt dit percentage met 70 % nog hoger. In ‘Het Liefdesvaccin’ onderzoeken Michelle Shanti en Geert Kimpen hoe we ons immuunsysteem versterken en voorkomen dat de maatschappij nog verder verhardt. Want in wezen willen we allemaal hetzelfde: verbinding, liefde, gezondheid en vrijheid.

Geert Kimpen en Michelle Shanti zijn schrijvers, uitgevers en liefdespartners. Geert genoot in Nederland en Vlaanderen grote bekendheid met zijn boek ‘De Kabbalist’, en Michelle met ‘Godin op Hoge Hakken’. ‘Het Liefdesvaccin’ is hun eerste gemeenschappelijke kind.

Belgisch-Nederland schrijverskoppel maakt het eerste vaccin!

De wereldwijde wedstrijd tussen de farmaciegiganten om als eerste een vaccin te ontwikkelen tegen Covid-19, is gewonnen door een Belgisch-Nederlands schrijverskoppel. Schrijver Geert Kimpen, onder meer bekend van De Kabbalist, en Michelle Shanti, bekend van Godin op Hoge Hakken maken als eerste hun vaccin, het Liefdesvaccin genoemd, beschikbaar voor ieder die wil. 

Hoe halen twee schrijvers het in hun hoofd, zonder enige medische achtergrond, een vaccin te ontwikkelen? 

Geert: Wij hebben een andere weg gevolgd dan de farmaceutische industrie. Zij gingen op zoek via de nieuwste technologie en maken experimentele vaccins waarvan niemand weet wat hun uitwerking zal zijn op middellange of lange termijn. Wij gingen net op zoek in de geschiedenis, in eeuwenoude recepten, om ons vaccin te brouwen. 

Michelle: Ons eigen lichaam is de meest gesofisticeerde ‘machine’ ter wereld. De traditionele vaccins doen niets anders dan het lichaam activeren, door een prikje met gif toe te dienen, aan de slag te gaan en zelf antistoffen te creëren. Het lichaam is het wonder, niet het vaccin. Maar de lichamen en geesten van mensen zijn het afgelopen jaar bang en kwetsbaar gemaakt. Het angstvirus is wellicht groter dan het coronavirus. En die angst leidde tot onderling wantrouwen, tot verwijdering, tot verharding van de maatschappij. 

Geert: Ook wij hebben die ontwikkeling doorgemaakt. De eerste maanden was ik doodsbang en sloot me op in mijn eigen huis. Ik durfde Michelle en mijn dochter niet meer te zien. Ik vereenzaamde en werd onverdraagzamer. Michelle’s en mijn standpunten kwamen tegenover elkaar te staan. De tweedeling in de maatschappij liep als een breuklijn door onze relatie.  

Hoe kwam dan de ommezwaai? 

Michelle: Toen ik op een dag op bezoek ging bij Geert en we weer op enkele meters afstand bleven, en de stoelen en glazen die ik aanraakte, meteen daarna desinfecteerden, dacht ik; dit is te absurd. Ik vroeg: “Mag ik je aanraken?” Geert keek me ontwapenend aan. Toen we elkaar omhelsden, viel de muur tussen ons. 

Geert: We ervoeren de kracht van liefde en toen ontstond het idee voor ons Liefdesvaccin. We gingen gezamenlijk op zoek naar hoe we ons immuniteitssysteem kunnen versterken. Meer dan 95 % van de mensen heeft een lichaam dat perfect in staat is, zonder kleerscheuren, het virus te overwinnen. Er is slechts een absolute minderheid voor wie het virus zeer ernstige, of soms dodelijke, effecten heeft. Een groot deel van deze mensen is boven de tachtig en heeft vaak onderliggende aandoeningen. Onze oplossing is heel eenvoudig; we moeten ons erop richten om die 95 % sterker te maken, krachtiger, gelukkiger, liefdevoller. Dat is de beste bescherming tegen het virus.  

Michelle: De hele wereld wordt stil gelegd voor een ziekte die voor de meerderheid van de mensen ongevaarlijk is. Natuurlijk moeten we de zwakkeren en kwetsbaren beschermen. Maar minstens zo effectief is het om de anderen weerbaarder te maken. Uit de angst te komen, te verbinden, te leven, onze eigen autonomie op te nemen.  

Geert; In Het Liefdesvaccin reiken wij de middelen aan die al eeuwenlang bewezen hebben dat ze effectief leiden tot krachtige, gezonde en liefdevolle mensen met een goed werkend immuniteitssysteem. Daarom is deze crisis net een kans, tot een enorme gezondheid boost voor de wereldbevolking. Ik ben zelf het beste voorbeeld hiervan. Tot voor de crisis viel ik 100 % in de doelgroep; een 55 jarige man met overgewicht, die te veel at, dronk en rookte en niet bewoog. Ik heb mijn leven radicaal omgegooid en ik voel me beter dan ooit. En belangrijker nog; mijn angst is als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Michelle: Ook liefde en seksualiteit zijn essentieel om niet alleen ons fysiek maar ook ons lichtlichaam te versterken. Ik bestudeer en beoefen al meer dan twintig jaar de Egyptische tantra, de Alchemie van Horus en meditatie, om mijn lichtlichaam te doen gloeien. In ons Liefdesvaccin delen wij die eeuwenoude kennis. Liefde is het antwoord op angst. Liefde voor jezelf. Liefde voor je dierbaren. En liefde voor de mensheid en de wereld.  

Het Liefdesvaccin is overal verkrijgbaar. Het kent alleen maar liefdevolle bijwerkingen.

Bekijk hier het boek

Thrillers algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *