Ik lees Nederlands 2015,  Nieuws

Ik lees Nederlands – Update

Ook dit jaar doe ik weer mee met de leesuitdaging Ik lees Nederlands.  Een leesuitdaging om vaker een boek van Nederlandse of Vlaamse bodem te lezen.

logo_ikleesnederlands_a_v2

Zelf had ik het doel in januari op 50 gezet, maar we zijn nu halverwege en onlangs heb ik mijn doel verhoogd naar 100. Ik ben sowieso een liefhebber van thrillers van Nederlandse en Vlaamse bodem, maar het is gebleken dat ik meer van deze boeken lees dat ik had verwacht. Net weer even alles bijgewerkt en de beheerders Jenny en Tessa gespamd. Inmiddels heb ik 67 boeken van Nederlandse en Vlaamse bodem gelezen. Veel thrillers, maar ook af en toe lichte literatuur. In de lijst van mijn gelezen boeken 2015 kun je zien welke boeken het zijn. Ik kan je vertellen dat er veel aanraders tussen zitten.

In de recensie stapel liggen er al zeker 8 te wachten, dus ik verwacht dat ik mijn doel dit jaar wel ga halen en misschien zelfs nog een keer moet ophogen.

Ben je benieuwd naar deze leesuitdaging en overweeg je misschien om volgend jaar mee te doen? Neem dan eens een kijkje op de site van Ik lees Nederlands.

Hartelijke groet,

Wendy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: