In de brievenbus – Alecto – Xenia Kasper

AlextoblogMaja van Tijl is een misdaadverslaggever met een populair televisieprogramma. Wanneer haar zoon door onbekenden wordt ontvoerd, ontdekt Maja een verband met de moordzaak op een bekende zanger. Maar wanneer er nog meer slachtoffers vallen, staat Maja voor een raadsel. Samen met haar team en de politie komt ze een bizarre en tragische gebeurtenis uit het verleden op het spoor. In een race tegen de klok is het echter alleen Maja die oog in oog komt te staan met de wraakzuchtige dader.

Intriges en verrassende gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op in Alecto.Tegen de achtergrond van de glamoureuze televisiewereld wisselen spanning, liefde en tragiek elkaar af. Een nieuwe meeslepende thriller van bestsellerschrijfster Xenia Kasper!

Xenia Kasper schreef diverse boeken, waaronder de succesvolle thrillers Chimaera, Ongeremd en Nemesis. Haar boeken werden onder andere in het Russisch vertaald. Xenia is manager en persagent van Linda de Mol, Bridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau. Ze is van oorsprong Duits, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland.

www.xeniakasper.nl #Alecto

 

Met dank aan uitgeverij F.C. Klap voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Titel: Alecto|Auteur: Xenia Kasper
Uitgever: F.C. Klap|ISBN: 9789085673491|Blz: 400

Alecto is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Bruna.nl
Boekenwereld.com
AKO.nl
Eci.nl

 

© 2016, Wendy. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *