In de brievenbus – Blow-up – Belinda Aebi

BlowupblogEen enorme knal. Metaal op metaal. Een fiets die door de lucht gekatapulteerd wordt. Een lichaam schuift over het wegdek, botst tegen de vangrail en blijft roerloos in de grasberm liggen. Saskia, een jonge amateurfotografe, gelooft haar ogen niet wanneer ze rond middernacht getuige is van een afschuwelijk verkeersongeluk. Op het moment van de aanrijding zit ze met haar vriend Ruben in de uitkijkpost van een oude watertoren om beelden te schieten van een vos en haar welpjes. Maar wat ze door haar lens ziet is iets helemaal anders. Een donker silhouet, zwalpend en duidelijk onder invloed van drank, stapt uit de wagen. Klik. Totaal verbijsterd zoomt Saskia in op zijn gezicht. Klik. Haar ogen sperren zich open van herkenning. Haar blik glijdt naar zijn wagen. Klik. En dan scheurt hij ervandoor… Maud Gelderman en haar team staan voor een raadsel. Wie heeft het slachtoffer, een jonge studente uit Gent, voor dood achtergelaten? Wat heeft de dader nog meer te verbergen? Het bewijs bevindt zich op de geheugenkaart van een Canon. Maar waar blijft Saskia?

 

Met de regelmaat van een Zwitsers zakhorloge levert Belinda Aebi elk jaar een zenuwslopende thriller af. Blow-up is het zevende en laatste boek in de reeks rond Maud Gelderman en haar team. De volgende thriller wordt een stand-alone. Voor Nepvlees, dat in 2015 verscheen, werd ze door pers en publiek geprezen.

De opbrengst van haar boek schenkt Belinda Aebi aan Artsen zonder Grenzen.

Over Nepvlees:
Nepvlees van Belinda Aebi start ijzersterk, met een beginscène die de gevoelige lezers onder u een wee gevoel in de maag bezorgt.’- Knack Focus

Blow-up ga ik lezen voor VrouwenThrillers.nl, de recensie zal 13 april 2016 gepubliceerd worden. Deze recensie is onderdeel van een blogtour.

Titel: Blow-up|Auteur: Belinda Aebi
Uitgever: Manteau|ISBN: 9789022332474|Blz:304

Blow-up is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Bruna.nl
Boekenwereld.com
AKO.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *