In de brievenbus – De Lissabon Brieven – Gaby Rasters

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op het balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende, maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en de Portugese Carolina.

Verwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren en te ontroeren.

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep in de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood Awards 2018 laat zien dat haar boek Nooit meer bang een groot publiek heeft weten te trekken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.

Irene Moors: ‘Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.’

‘Een verhaal dat je nog lang bijblijft en een plot dat emotioneel maar ook prachtig is. Verpletterend. Rasters doet het weer: ze raakt je in je hart.’ Caroline Kuiper, Must Read or Not.

Over haar roman Nooit meer bang:

Chicklit: ‘Door de luchtige schrijfstijl met de nodige humor slaagt Rasters er ondanks de zware onderwerpen in om het verhaal niet al te zwaar te maken.’

Met dank aan Uitgeverij Bagage voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal onderdeel zijn van een blogtour en zal 14 januari 2019 gepubliceerd worden.

Titel: De Lissabon Brieven|Auteur: Gaby Rasters
Uitgever: Uitgeverij Bagage|ISBN: 9789491880155|Blz: 264
Verschijningsdatum: november 2018

De Lissabon Brieven is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *