In de brievenbus – De Monarch – Jack Soren

De monarchblog

Jonathan Hall gaf zijn carrière als internationale kunstrover op om zich te wijden aan het vaderschap. Zijn leven als de Monarch was voorbij.

Dan duikt zijn handelmerk ineens op in New York. Op het vermoorde lichaam van een bekende tv-presentator is een monarchvlinder gekerfd – en hij blijkt niet het eerste slachtoffer te zijn. Er zijn meer lijken, alle met dezelfde afbeelding op het lichaam gekerfd.

Jonathan vermoedt dat iemand hem wil laten opdraaien voor deze moorden. Hij zoekt contact met zijn vroegere partner, Lew, en deze bevestigt wat Jonathan al dacht: dit is niet zomaar moord, dit is een boodschap.

Jonathan en Lew raken verwikkeld in een dodelijk spel met een machtige, maar meedogenloze maniak. Een spel dat een dramatische wending krijgt wanneer Jonathans dochtertje wordt ontvoerd. Om haar te redden Jonathan en Lew een laatste opdracht doen als de Monarch – een opdracht die wel eens heel grote gevolgen kan hebben…

Over de auteur

Jack Soren is geboren en getogen in Toronto. Voor hij thrillerauteur werd, schreef hij handleidingen voor software, werkte als ober en taxichauffeur, en was ook nog eens een bijzonder waardeloze privédetective. Hij woont nog steeds in Toronto.

Sorens debuut, De Monarch, staat op de shortlist voor de Kobo Emerging Writer National Book Award.

www.jacksoren.com

Met dank aan Harper Collins voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: De Monarch|Auteur: Jack Soren
Uitgever: Harper Collins Holland|ISBN: 978 94 027 0900| Blz: 448
Vertaling: Karin de Haas

De Monarch is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Bruna.nl
Boekenwereld.com
AKO.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *