In de brievenbus – De Strop Ploeg – Koen Romeijn

De-Strop-Ploeg_product

Een futuristisch maar bovenal confronterend verhaal over Evan Deleir.

Hoe voelt het om ergens niet te kunnen aarden? Wat doet het met iemand als hij vastgeroest zit op een plek die geenszins bevalt, en vanwaar ontsnappen onmogelijk lijkt? Hoe lang kan een mens dat volhouden voordat hij definitief breekt?

Voor de wispelturige Evan is deze frustratie dagelijkse kost. Als talentvolle robottechnicus in het welvarende, maar volledig geïsoleerde Nieuw Pangea lijken de kansen voor het oprapen te liggen. Maar het leven in de zwevende metropool heeft Evan nooit kunnen bekoren. De frustratie en afkeer groeien met de dag, en Nieuw Pangea gaat hem steeds meer tegenstaan.

Julius, zijn collega en tevens beste vriend, moet lijdzaam toezien hoe Evan zich in toenemende mate afzondert en afglijdt naar een doelloos bestaan waarin hij elk sprankje hoop of optimisme moedwillig lijkt te willen uitroeien. De avond voorafgaand aan hun indiensttreding bij de prestigieuze Strop Ploeg zijn beide mannen getuige van een bizar ongeval. Het blijkt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen, en niet veel later nadert Evan’s onvermijdelijk breekpunt.

Over de auteur:
Dit futuristische maar bovenal confronterende verhaal over Evan Deleir is het eerste boek van Koen P. H. Romeijn. Koen is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en zanger heeft hij met verschillende bands albums uitgebracht, en is hij veelvuldig op tournee in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft hij columns.

Met dank aan Futuro Uitgevers voor het toezenden van het recensie-exemplaar. Mijn  recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: De Strop Ploeg|Auteur: Koen P.H. Romeijn
Uitgever: Futuro|ISBN:9789492221520 (paperback) 9789492221537 (e-book)|Blz: 256

De Strop Ploeg is te bestellen bij de lokale boekhandel of via:
Managementboek
Bol.com
1boek.nl
Bruna.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *