In de brievenbus – De verzamelaar – Diana van Hal

deverzamelaarblog

In Medford Massachusetts wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begraven in het Middlesex Fells reservaat. Al gauw blijkt dat het om een seriemoordenaar gaat. Wanneer ze de moordenaar dood terugvinden, staan de rechercheurs voor een raadsel. Tactisch rechercheur Spencer Bennet wordt belast met de zaak.

DNA-analist Jennifer Rowley ondersteunt rechercheur Bennet met haar expertise. Samen met haar collega’s probeert ze zo snel mogelijk al het materiaal van de zaak te onderzoeken in een race tegen de klok. Er zijn nog een aantal vrouwen vermist, die waarschijnlijk in handen zijn gevallen van deze seriemoordenaar.

Spencer en Jennifer kampen beiden met een verleden. Daardoor trekken ze naar elkaar toe, maar houden elkaar op afstand. Voor een van de twee zal zijn of haar grootste angst werkelijkheid worden.

Sinds het behalen van haar Bachelor of Science in 2002 is Diana (1980) werkzaam op een medisch laboratorium. Schrijven heeft altijd in haar bloed gezeten. Haar vurige wens: een thriller schrijven. Een avontuur dat smaakt naar meer.

 

Titel: De verzamelaar|Auteur: Diana van Hal
Uitgever: Verba Montem|ISBN: 9789082509502|Blz:186

De verzamelaar is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Verba Montem
Ambilicious
Bol.com
Boekenroute.nl
Bruna.nl
Eci.nl

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *