In de brievenbus – De vrouw die niet zwijgen wilde – John Brosens

De vrouw die niet zwijgen wildefbLevensmiddelenproducent Filoux komt door dalende omzetten in een neerwaartse spiraal terecht. Maar gelukkig, er dient zich een vers succes aan in de vorm van CoolSpread, een nieuw type margarine dat ook bij hoge temperaturen compact en smeerbaar blijft . Een gouden greep: in tropische landen denkt Filoux een gewillige markt aan te boren. Het pad naar de miljoenen wordt met een Unescosubsidie geëffend.
Maar laboratoriummedewerkster Bella komt een fatale bijwerking op het spoor. Zij slaat alarm. Dan slaan er binnen en buiten het bedrijf krachten toe die haar de mond willen snoeren. En dat gebeurt meedogenloos. Bella weigert toe te geven. Ze komt in een maalstroom van gebeurtenissen terecht en moet vrezen voor haar leven.

 

Toen de volgende metro het stati on naderde stond ze vooraan op het overvol perron. Op het moment dat het treinstel vanuit de zwarte tunnel het station binnen zoefde voelde ze plotseling twee handen op haar rug, juist boven haar bekken. Ze draaide zich verontwaardigd om, maar met de naderende metro op nog maar een meter of acht afstand ging de aanraking over in een stevige zet. Ze gilde. Daarna verliepen de gebeurtenissen razendsnel. Bella viel voorover, maar de dikke Surinaamse man die naast haar stond reageerde in een reflex.

 

John Brosens schrijft thrillers en jeugdboeken in een vlotte stijl met een pakkend scenario. -Hebban

John Brosens schrijft pittige boeken met verrassende plots – Algemeen Dagblad

www.johnbrosens.com

De vrouw die niet zwijgen wilde ga ik lezen voor Boekenbijlage.

Met dank aan Mira Loves Books voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Titel: De vrouw die niet zwijgen wilde |Auteur: John Brosens
Uitgever: Mira Loves Books|ISBN: 9789492343031|Blz: 308

De vrouw die niet zwijgen wilde is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Mira Loves Books
Bol.com
Boekenwereld.com
Bruna.nl
AKO.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *