In de brievenbus – Eindbestemming – Marcella Kleine en Marjolein van der Gaag

Eindbestemming blogOp mijn tenen loop ik het bos in omdat ik niet gehoord wil worden. Voor wilde dieren ben ik niet bang, maar de afgelopen nacht spookt nog door mijn hoofd. Heeft hij een ander en wil hij mij uit de weg ruimen?  Geen mens zal me hier terugvinden als ik plotseling verdwijn. Of als Frank doet alsof ik verdwenen ben.

 

Wie kijkt er niet uit naar een onbezorgde vakantie? Maar soms gaat het op reis gruwelijk mis. Ongerept natuurschoon, afgelegen campings en luxe hotelsuites in wereldsteden kunnen zomaar het decor worden van angstaanjagende taferelen.

Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine, die in 2014 samen de zinderende zomerthriller HELS schreven, hebben de handen opnieuw ineengeslagen. Met de bundel Eindbestemming laten de sisters in crime zien dat een zorgeloze vakantie ineens kan veranderen in een huiveringwekkende trip.

 

Marjolein van der Gaag is freelance journaliste en auteur. Eerder schreef ze de thrillers Neerslag (2015) Palm Village (2013) en Gevaarlijk spel (2012).

Marcella Kleine – de Peuter werkt met mensen die door psychische problemen die zijn vastgelopen of delicten hebben gepleegd. Daarnaast schreef zij de psychologische thrillers Souvenir (2015) en Schemergebied (2014) en de spannende romans Schijnvertoning (2012) en De Voltooiing (2012)

Met dank aan Marjolein en Marcella voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort op VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.

www.marjoleinvandergaag.nl
www.marcellakleine.nl

Titel: Eindbestemming| Marcella Kleine & Marjolein van der Gaag
Uitgever: Uitgeverij Poorten| ISBN: 97890823200|Blz: 151

Eindbestemming is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Boekenroute.nl
Bruna.nl
AKO.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *