In de brievenbus – Engel zonder vleugels – Martyn van Beek

“Wat mijn advocaat niet voor elkaar kreeg, dat regel ik vanaf nu wel op mijn eigen manier. Ik krijg mijn zoon terug. Daar heb ik letterlijk alles voor over”.

Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen onterecht uit huis heeft geplaatst. Ze bekent en een schok van verontwaardiging gaat door Nederland. Rob heeft zijn doel bereikt en wil de dochter vrijlaten. Maar vanaf dat moment raakt hij volledig de controle over de situatie kwijt.

Martyn van Beek (1975) woont in Waalwijk en schreef enkele goed ontvangen thrillers. Hij heeft in het verleden als pleegouder samengewerkt met Bureau Jeugdzorg. En hoewel fictie, zijn meerdere onderdelen van dit verhaal gebaseerd op eigen ervaringen, en aan hem toevertrouwde ervaringen van anderen. Zijn speciaal voor audio geschreven serie Tweede Kans won in 2017 de Hebban Award voor Beste Luisterboek.

Sol Bouzamouur (auteur van ‘Narcissus’) over Engel zonder vleugels: “Martyn verstaat als geen ander het talent om unieke, spannende en boeiende verhalen te bedenken.’

De pers over eerder werk: “De vaart houdt Van Beek er in, de spanningsboog staat strak, het verhaal is vlot geschreven.” – Boekblad

“Van Beek weet zich gesteund door een voortreffelijk uitgevoerde research waardoor hij een geloofwaardig maar tegelijk spijkerhard verhaal heeft kunnen produceren.” – Cees van Rhienen voor Hebban.

Klik hier voor een leesfragment.

Met dank aan Uitgeverij Ellessy voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort op Passie voor Boeken en VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.

Titel: Engel zonder vleugels| Auteur: Martyn van Beek
Uitgever: Ellessy Crime | ISBN: 9789086603824|Blz: 541
Verschijningsdatum: maart 2019

Engel zonder vleugels is verkrijgbaar in elke (online)boekhandel

Thrillers algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *