In de brievenbus -Fulia De Laatste Tocht – Joost Uitdehaag

fulia-de-laatste-tochtHet afsluitende deel van het Fulia tweeluik

Nadat Fulia vertrokken is uit de Landen, wordt de jonge gravin van Gander met haar leger ingesloten door de hordes van de oerdemon Achlais Mentron. Op de heuvel van Raura vecht ze een verschrikkelijke slag uit. Aangeslagen trekt ze met de overlevenden de bergen in, op zoek naar het mythische Fort Agiana, het verborgen negende lid van het Verbond. Maar naarmate ze langer onderweg is, twijfelen er steeds meer mensen aan het nut van de tocht en ontstaan er heftige ruzies in haar vriendenkring. En zo, terwijl ze steeds dichter bij haar doel komt en Fulia steeds meer te weten komt over de ware aard van de demon, lijkt herstel van het Verbond verder weg dan ooit.

Met dank aan Joost Uitdehaag voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Joost Uitdehaag(1971) is onderzoeker en schrijver. Hij publiceerde in Nederlandstalige tijdschriften en een van zijn verhalen werd opgenomen in de prestigieuze Engelstalige bundel Nature Futures 2. Hij houdt van epische fantasy, vooral als er een subtiele, symbolische verbinding ligt naar de wereld waarin wij leven. Het eerste deel van Fulia, Scherven van het Verbond verscheen in 2015 en was maandenlang het bestverkochte fantasyboek op beslist.nl.

www.joostuitdehaag.nl/fulia

Titel: Fulia 2 De Laatste Tocht|Auteur: Joost Uitdehaag
Uitgever: Nimisa Publishing House|ISBN:9789492337139|Blz:304

Fulia 2  De Laatste Tocht is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Nimisa
HeelNederlandLeest
Bol.com
Bruna
Libris
Eci

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *