In de brievenbus – Gevaarlijke date – Krista van der Hulst

Tirza, dertig jaar, werkt bij de zedenpolitie. Ze is opgevoed door  haar vader die een kroeg runt met twee woningen erboven. In één ervan woont Tirza, in de ander haar vader. Er blijkt een verkrachter actief in de stad die opereert via een datingsite. Tirza wordt aangewezen als lokaas en heeft verschillende dates om achter de identiteit van de dader te komen. Ondertussen raakt ze in de ban van Michael, een man die ze tijdens één van de sportavondjes met haar beste vriendin Samantha heeft ontmoet. Tijdens het politieonderzoek komt ze erachter dat Michael de eigenaar van de datingsite is en dus eigenlijk verboden terrein is. Ze worden toch verliefd, maar hij weet niet dat ze aan de verkrachtingszaak werkt. En is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

Krista van der Hulst (1981) groeide op in een dorp in Noord-Holland en woont nu met haar gezin in Zeist. Ze studeerde bouwkunde en Sociale Wetenschappen en werkt als adviseur Huisvesting bij een zorginstelling. Gevaarlijke date is haar derde boek na Dwaze dates of echte liefde en Kiezen of daten.

kristavanderhulst.nl

Met dank aan Krista voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie lees je binnenkort op Passie voor Boeken.

Titel: Gevaarlijke date | Auteur: Krista van der Hulst
Uitgeverij: Uitgeverij Eigenzinnig| ISBN: 9789463900003 |Blz: 250
Verschijningsdatum: Mei 2019

Gevaarlijke date is verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *