In de brievenbus – Ik kan je bijna aanraken – Colleen Oakley

‘Op een keer kuste een jongen me, en ging ik bijna dood…’

Jubilee Jenkins heeft een zeldzame allergie voor menselijke huidcellen; zelfs een lichte aanraking van iemand kan haar al fataal worden. Nadat ze jarenlang haar huis niet heeft verlaten, moet ze noodgedwongen de deur weer uit. Haar moeders toelage is gestopt, en ze zal dus een baan moeten zien te vinden. Gewapend met handschoenen en lange mouwen gaat ze de confrontatie met de buitenwereld aan.

Ze redt zelfs met gevaar voor eigen leven een kind uit het water en ontmoet zo Eric, de vader van het briljante, maar getraumatiseerde jongetje. Eric en Jubilee groeien steeds meer naar elkaar toe, maar een liefdesrelatie lijkt voor hen een onbereikbare droom.

Een ongewone, maar prachtige liefdesgeschiedenis, die laat zien hoe twee mensen elkaar kunnen raken zonder elkaar aan te raken.

‘Een echte traktatie voor fans van Jojo Moyes.’ Booklist

Colleen Oakley was redacteur bij Marie Claire en hoofdredacteur van Women’s Health. Haar artikelen, essays en interviews zijn verschenen in verschillende bladen en kranten, waaronder The New York Tomes. Haar debuutroman, Before I Go, kreeg veel aandacht en waardering in de pers, evenals Ik kan je bijna aanraken dat al aan 9 landen is verkocht.

Een tijdje geleden vroeg Louise Willenborg of ik dit verhaal, dat zij heeft vertaald, wilde proeflezen om eventuele onvolkomenheden eruit te halen, wat ik graag heb gedaan. Binnenkort mijn recensie…

Titel: Ik kan je bijna aanraken| Auteur: Colleen Oakley
Uitgever: HarperCollins Holland|ISBN: 9789402701531|Blz: 384
Vertaling: Louise Willenborg
Verschijningsdatum: juli 2018

Ik kan je bijna aanraken is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *