In de brievenbus – Landing – Gerrit Sangers

Landingblog

Enigszins surrealistische novelle.

Virginie is een tovenares en zegt alles in het werk te zetten om Renke te behagen. Maar doet zij dat ook werkelijk?

Kom maar, je hoeft niet bang te zijn, niet meer. Ik zal jou door deze hel leiden die ze leven noemen want ik ben het leven. Ik ben jouw tovenares en ik zal je in mijn magie doen verdrinken, je doen vergeten wie je bent, wie je was. Ik zal je het verleden doen vergeten, je vader en je moeder, je zogenaamde vrienden en vriendinnen die uiteindelijk alleen maar om je lachten omdat je niet zo was als zij waren. Je moet opnieuw beginnen en ik zal je leiden.

Gerrit Sangers (1954) debuteerde in het literaire maandblad DE GIDS. Honderdtweeënvijftigste jaargang nr 11, november 1989 met het verhaal Arrangement.

Met dank aan Gerrit Sangers voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Landing|Auteur: Gerrit Sangers
Uitgever: Aspekt|ISBN: 9789461539731|Blz:104

Landing is beschikbaar bij de lokale boekhandel of via:
Uitgeverij Aspekt
Bol.com
Bruna.nl
AKO.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *