In de brievenbus – Lieve Amy – Helen Callaghan

Lieve Amy‘Lieve Amy bevat alles wat een thrillerfan wil lezen: een strakke plot en spannende twists.’ – Julie Haeberlin, auteur van Black-Eyed Susans

Margot Lewis geeft les op een middelbare school in Cambridge. In haar vrije tijd schrijft ze een adviesrubriek, ‘Lieve Amy’, in de lokale krant. Wanneer een van Margots leerlingen, de vijftienjarige Katie, verdwijnt vrezen de inwoners van de stad het ergste. Dan ontvangt Margot een verontrustende brief voor haar rubriek.

Lieve Amy,
O alsjeblieft, alsjeblieft, ALSJEBLIEFT help me! Ik ben ontvoerd door een vreemde man en hij houdt me gevangen in een kelder. Hij zegt dat ik nooit meer naar huis kan. Ik weet niet waar ik ben of wat ik moet doen.
Help me alsjeblieft snel,
Bethan Avery

 

Bethan Avery is 20 jaar eerder ontvoerd…en van haar is sindsdien niets meer vernomen. Het handschrift komt overeen met dat van haar. Dit trekt de aandacht van criminoloog Martin Forrester, die al jaren probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Margot en Martin besluiten zelf de afzender te traceren, maar vinden ze Bethan en Katie wel op tijd?

Helen Callaghan werd geboren in Californië en groeide op in de VS en Engeland. Ze werkte als boekverkoper bij Athene Bookshop, Dillons en Waterstones. Nu werkt ze als zelfstandig ondernemer in de IT en woont ze in Cambridge.

Met dank aan Ambo Anthos voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar, mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op VrouwenThrillers.nl

Titel: Lieve Amy|Auteur: Helen Callaghan
Uitgever: Ambo|Antos|ISBN: 9789026334207|Blz: 336
Vertaling: Carolien Metaal

Lieve Amy is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol
Bruna
Libris
AKO
Eci

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *