In de brievenbus – Ondenkbaar – Bianca Nederlof

Ondenkbaar is de langverwachte opvolger van het voor de Schaduwprijs genomineerde debuut Ongrijpbaar.

Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Een halfjaar later. Evelien probeert de band te herstellen met haar tweelingbroer, die sinds de aanslagen niet meer is wie hij was. Ondertussen voelt ze zich steeds meer in het nauw gedreven door een onbekende, die haar grimmige berichten stuurt. Wanneer er iets vreselijk gebeurt met een collega, vermoedt Evelien dat er iets niet klopt en ze is vastbesloten erachter te komen wat dat is.
Maar dan is het te laat en ze wordt voor een onmogelijke keuze gesteld.

 

Bianca Nederlof (Papendrecht, 1980) schrijft korte verhalen, kinderboeken en thrillers. In 2014 debuteerde ze met de thriller Ongrijpbaar. Dit boek werd genomineerd voor zowel de Schaduwprijs als de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2018 komen haar negende en tiende kinderboek uit. Ook schreef ze mee aan Schaduwreis, een unieke roman, geschreven door dertien schrijvers. Naast auteur is Bianca zelfstandig redacteur voor zowel particulieren als uitgeverijen.

Over het debuut Ongrijpbaar:
“De auteur maakt een glansrijk debuut in het thrillergenre.” – L. Kersten voor NBD Biblion

“Een goed opgebouwd verhaal waarin de intrige laagje voor laagje duidelijk wordt. Een belofte voor de toekomst!” – Juryrapport van de Schaduwprijs 2015

Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Ondenkbaar | Auteur: Bianca Nederlof
Uitgever: LetterRijn | ISBN: 9789491875519 | Blz: 300
Verschijningsdatum: april 2018

Ondenkbaar is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
LetterRijn
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *