In de brievenbus – Onkruid – Simone Grimberg

Als je bij het wieden de wortels vergeet…

O God, laat me mijn bewustzijn verliezen, bad ik, maar Hij besloot anders. Ik moest alles meemaken.

Een jonge zedendelinquent ontsnapt uit een survivalkamp. Zijn begeleider wordt vastgezet. De bewijzen tegen Willem stapelen zich op, maar rechercheur Liesbeth Ligthart weet beter. Zij en haar collega Inge de Wit storten zich op de zaak die jaren geleden afgesloten leek.

In hun zoektocht naar de jongen, belanden ze in een web van benauwende gemeenschapsbanden, familiegeheimen en stilzwijgen. Dat op de donkerste plekken ook vriendschap, mededogen en solidariteit bloeien, maakt hun zoektocht niet gemakkelijker. Wie helpt wie en waarom?

Onkruid is een ingenieus gelaagd verhaal met duistere intriges. Grimberg duikt diep in de krochten van verontrustende dorpsgeheimen en geeft een stem aan hen die moesten zwijgen. Broeierig, beklemmend, onthutsend!’ – Marjon Nooij, De Leesclub van Alles

Simone Grimberg (1965) woont in Gendt. Was werkzaam in de jeugdzorg maar heeft nu een eigen bedrijf samen met haar man. Na Niemand die me ziet is Onkruid haar tweede thriller over het recherche-duo Liesbeth en Inge.

Met dank aan Simone Grimberg en Lima Books voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort op VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.

Titel: Onkruid| Auteur: Simone Grimberg
Uitgever: Lima Books| ISBN: 9789082695816|Blz: 367
Verschijningsdatum: oktober 2019

Onkruid is verkrijgbaar in elke (online)boekhandel

Thrillers algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *