In de brievenbus – Piep zei de muis – M.J. Arlidge

Piep zei de muis

In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis?

De media hebben het over een omgekeerde Jack de Ripper: een seriemoordenaar die aast op vaders met dubbele agenda’s. Helen ziet de woede die uit de moorden spreekt. Wat ze niet voorziet, is hoe labiel de dader is – of wat haar tijdens deze zaak nog allemaal te wachten staat.

‘Inspecteur Helen Grace, zelf beschadigd, is niet het soort politievrouw aan wie je gehecht raakt en dat is juist bij een zo gruwelijk gegeven vaak het kenmerk van een echte goede detective.’ Trouw

‘Inspecteur Helen Grace is een van de grootste helden die de afgelopen jaren is langsgekomen.’ Jeffery Deaver

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door de pers en publiek. Er is inmiddels ook een tv-deal voor een Britse Helen Grace-crimeserie. Dit is het tweede boek  met de intrigerende inspecteur Helen Grace in de hoofdrol.

Met dank aan Uitgeverij Boekerij voor het toesturen van het recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Piep zei de muis |Auteur: M.J. Arlidge
Uitgever: Boekerij|ISBN: 9789022575321|Blz:384
Vertaling: Mariëtte van Gelder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *