In de brievenbus – Reflectie – J. Sharpe

Het idee was simpel: we zouden een filmpje maken voor ons YouTube-kanaal. Ik zou levend begraven worden. We zouden alles filmen en zo spectaculaire content maken voor onze kijkers.
Jezus, het is allemaal zo misgegaan. Nu zitten we vast. Om onverklaarbare redenen is de zeespiegel met bijna zeventienhonderd meter gestegen. Op vier andere bergtoppen na, staat verdomme heel het eiland – misschien zelfs wel de rest van de wereld – onder water!
We hebben hier vrijwel niets. Er is geen eten, drinken of stroom en we kunnen geen contact maken met de buitenwereld.
Er gebeuren hier afgrijselijke dingen, met name in het hotel. En ik heb het gevoel dat het niet zal stoppen voordat we allemaal de waarheid onder ogen hebben gezien. Iets speelt met ons en zorgt ervoor dat we langzaam gek worden. We worden in de gaten gehouden, ik weet het zeker.

De mysterieuze thrillers van J. Sharpe ademen de sfeer en suspense uit van de boeken van Stephen King en Peter Straub. Zijn werk wordt vertaald naar het Engels, Spaans, Portugees, Italiaans en Duits en is meerdere keren genomineerd voor verschillende prijzen.

Klik hier om het eerste hoofdstuk te lezen.

Reflectie ga ik lezen voor VrouwenThrillers.nl, voor de rubriek VrouwenThriller of niet? Tevens is mijn recensie onderdeel van de blogtour die rondom dit boek georganiseerd wordt. Mijn recensie zal 4 oktober 2018 op www.vrouwenthrillers.nl gepubliceerd worden.

Volg J. Sharpe op Facebook om op de hoogte te blijven van de blogtour.

Met dank aan J. Sharpe voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Reflectie is verschenen bij uitgeverij Zilverspoor.

Titel: Reflectie| Auteur: J. Sharpe
Uitgever: Zilverspoor| ISBN: 9789463081313| Blz:327
Verschijningsdatum: augustus 2018

Reflectie is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *