In de brievenbus – Schim – Lydia van Houten

De 33-jarige uitgerangeerde acteur Mason Robins leidt een onzeker bestaan in Manhattan. Dankzij herhaaldelijke afwijzingen ontwikkelt hij geld,- relatie- en slaapproblemen. ‘s Nachts doodt Mason de tijd met het lezen van zelfhulpboeken. Nadat hij de bestseller van zelfverklaarde goeroe Naguru Aznahabi leest, komt Mason in contact met een sekte.
Hij sluit zich aan bij de exclusieve ”Wildclub”. Vanaf dat moment komen al zijn dromen uit, tot zijn dochter Maggie spoorloos verdwijnt. Om haar terug te krijgen moet Mason bizarre experimenten ondergaan. Mason komt terecht in een huiveringwekkende nachtmerrie, waar geen eind aan lijkt te komen. Hij heeft spijt en wil zich losmaken van de sekte. Maar nog nooit heeft iemand ”de Wildclub” levend verlaten…

Schim is een fascinerende thriller van Lydia van Houten; een boek vol spanning en onverwachte plotwendingen.

Lydia van Houten (Amsterdam, 1972) is een succesvolle Nederlandse schrijver van thrillers. Met haar filmische beschrijvingen, onverwachte plotwendingen en duistere schrijfstijl, weet ze een alsmaar groeiende schare fans te boeien.

Met dank aan Kabook uitgevers voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort op VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Titel: Schim| Auteur: Lydia van Houten
Uitgever: Kabook| ISBN: 9789083042411 |Blz: 258
Verschijningsdatum: juni 2020

Schim is vanaf 11 juni verkrijgbaar in elke (online)boekhandel

Thrillers algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *