In de brievenbus – Stille wateren – Eva Nagelkerke

Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?


De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar…

STILLE WATEREN is een ijzingwekkende thriller die onder je huid kruip, die je in een noodvaart uitleest en die je nog dagenlang achtervolgt.


Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Eerder schreven ze onder de naam Eva Monté twee goed ontvangen spannende romans, en hun Storytel Original dramaserie De mooiste tijd van je leven stond wekenlang in de top tien van best beluisterde series.

Met dank aan HarperCollins Holland en de auteurs voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort op VrouwenThrillers.nl gepubliceerd worden.


Titel: Stille wateren| Auteur: Eva Nagelkerke
Uitgever: HarperCollins Holland | ISBN: 9789402704631 |Blz: 320
Verschijningsdatum: oktober 2019

Stille wateren is vanaf 15 oktober verkrijgbaar in elke (online)boekhandel

Klik hier voor een leesfragment

Thrillers algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *