In de brievenbus – Verliefd en Verloren – Lizzie van den Ham

Deze romantische chicklit van Lizzie van den Ham is als eboekenserie al duizenden keren verkocht op iTunes, bol.com en Kobo. Nu ook als compleet verhaal in paperbackformaat verkrijgbaar!Wat zou je doen als de knappe jongen die je op een concertavond tegen het lijf bent gelopen en die je graag beter wilt leren kennen, plotseling in je mentorklas blijkt te zitten..? Het overkomt Gemma Visser tijdens haar eerste jaar als docente Engels op het Thorbecke College. En hoe langer zij en Julian elkaar meemaken op school, hoe moeilijker het wordt om te ontkennen dat er iets broeit tussen hen twee.

Maar meent Julian het wel zo serieus? En vindt Gemma hem leuk genoeg om haar baan ervoor op het spel te zetten?

Over de auteur

Lizzie van den Ham (1977) is geboren in Leiden en heeft sinds 1998 in het onderwijs gewerkt. In haar vrije tijd verslindt ze romantische boeken, en toen ze besloot zelf boeken te gaan schrijven, wilde ze haar eigen romantische verhalen schrijven. Ze is een bestverkopende auteur in de iBook-store met haar series Wanhopig verliefd (Desperately in Love) en Verliefd en Verloren (Lost in Love) in 2015.

Dit recensie-exemplaar is beschikbaar gesteld door Dutch Venture Publishing. De recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Verliefd en Verloren|Auteur: Lizzie van den Ham
Uitgever: Dutch Venture Publishing|ISBN: 9789462661790|Blz: 250

Verliefd en Verloren is vanaf 15 juni 2016 beschikbaar bij de lokale boekhandel of via:
Dutch Venture Publishing (gesigneerd)
Bol.com
Boekenroute.nl
Bruna.nl
AKO.nl
Eci.nl

Je kunt het boek uiteraard al reserveren!

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *