In de brievenbus – Volledig verknipt – Dennis Biesma

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Ze groeit op met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar overvaller. Ze doet op dat moment wat ze altijd doet, vluchten voor zichzelf en iedereen om haar heen.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet één persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat willen zij met haar DNA doen?

Dennis Biesma maakte in 2022 zijn debuut met een autobiografisch relaas over hoe hij opgroeide in een gezin waar het geloof centraal stond. Het opgroeien als Jehova’s getuige diende ook deels als inspiratiebron voor zijn volgende boek, Volledig verknipt. Hij verwerkte emoties tijdens het schrijfproces en bedacht voor dit verhaal ook nog een alternatief scheppingsverhaal. Het resultaat is een boek dat een mix is van fantasy, een actiethriller en een psychologische thriller.

Titel: Volledig verknipt
Auteur: Dennis Biesma
Uitgever: Palm Uitgevers
Aantal pagina’s : 320
Verschijningsdatum: 12 mei 2023

Met dank aan Dennis Biesma voor het recensie-exemplaar. Binnenkort mijn recensie.

Bezoek de website van de auteur.

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *