Kattenstreken – Recensie

Over het drukke bestaan van onze katten, speciaal voor iedereen die ze denkt te begrijpen!

Verstoppertje spelen, kartonnen dozen pikken, in de kerstboom klimmen, buren begluren, vechten met de keukenrol, koorddansen op het wasrek, slapen…

Onze katten weten hun dagen goed te vullen, zijn overal als de kippen bij en spelen altijd de baas. Gelukkig hebben ze soms ook nog een momentje voor ons, want het zijn en blijven onze beste maatjes!

Voorwoord:

Kattenstreken neemt je mee naar een wereld waar katten het voor het zeggen hebben. Op internet laten duizenden mensen op hun Facebookpagina zien hoe deze huisdieren hun leven vrolijker maken. Vandaag bezorgen we al die poezen en katers het podium dat ze verdienen door hun fratsen, poses en geheime (en niet zo geheime) gedachten in dit bladerboek te verzamelen. Want het zijn stuk voor stuk helden en diva’s, die katten van ons. Geniet van een feest(je)  der herkenning. Veel plezier!

Aurélie Lemoine en Alice Zabée

Het boek Kattenstreken is voor iedereen die van katten houdt. In deze mooie hardcover staan de leukste foto’s met zeer toepasselijke teksten. Door dit boek bladeren is als kattenliefhebber simpelweg genieten. Elke bladzijde tovert een glimlach op het gezicht.

Heb je een rotdag gehad? Pak dan dit boek en laat je helemaal opvrolijken door de katten in dit boek. Er zijn foto’s bij waarvan je zult zeggen: dat had mijn kat kunnen zijn. Herkenbare poses en dan vooral de meest komische teksten erbij. Foto’s die je weg laten smelten en waardoor je weet waarom je zo van katten houdt.

Katten zijn mysterieus, eigenzinnig, vertederend, eigenwijs en ze zijn op hun vrijheid gesteld. Niet altijd het makkelijkste dier om mee samen te leven want het is niet jij die bepaalt of de kat bij je komt zitten of met je komt knuffelen. Nee, het is de kat die dit bepaalt. De kat komt bij je wanneer hij/zij dit wil en niet altijd wanneer jij erom vraagt. Katten weten zich op te dringen op de meest onmogelijke tijden en met hun eigen wil kunnen ze het baasje manipuleren tot en met. Maar juist het ongrijpbare van de kat is datgene wat de kat aantrekkelijk maakt.

Blader door Kattenstreken en laat je veroveren door dit prachtige dier. Geniet van de prachtige foto’s en de teksten en laat die glimlach maar komen…

Wendy Wenning

Voor een inkijkexemplaar klik hier.

Met dank aan uitgeverij Manteau en New Book Collective voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Kattenstreken| Uitgever: Manteau
ISBN: 9789022335529|Blz: 244| Verschijningsdatum: september 2018

Kattenstreken is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *