Klikspaan – M.J. Arlidge

klikspaanVandaag is de nieuwe thriller van M.J. Arlidge verschenen! Ik ben momenteel de drukproef van Klikspaan aan het lezen en tot nu toe is het weer genieten.

Ben een grote fan van deze auteur en was dan ook zeer verheugd toen ik een mail van de uitgever kreeg of ik interesse had in een interview met M.J. Arlidge. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Aanstaande vrijdag 4 november reis ik af naar Amsterdam om de auteur te ontmoeten en een aantal vragen voor te leggen. Kan niet wachten!

 

Het interview zal binnenkort op Boekenbijlage.nl worden gepubliceerd en dit geldt ook voor mijn recensie van Klikspaan.

Nu eerst weer even verder lezen en genieten van Klikspaan.

Met dank aan Uitgeverij De Boekerij.

Benieuwd? Op de site van de uitgever vind je een leesfragment, klik hier

Titel: Klikspaan|Auteur: M.J. Arlidge
Uitgever: De Boekerij|ISBN: 9789022578513|Blz: 448

Klikspaan is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *