Een leven met een narcistische moeder, een maniakale stiefvader en een manipulatieve zus

PERSBERICHT
Amsterdam, 14 september 2017

Beklemmende thriller over de hechte maar destructieve band die broers en zussen kunnen hebben

Op 24 oktober verschijnt bij HarperCollins Holland Het Cassandra-effect van Wendy Walker.

De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma’s auto wordt gevonden, maar van haar en Cass ontbreekt elk spoor. Drie jaar later staat Cass ineens weer bij haar moeder en stiefvader op de stoep. Ze was ontvoerd, vertelt ze, en gevangengehouden op een eiland. Terwijl ze haar verhaal doet aan forensisch psychiater Abby Winter, onthult ze ook veel over haar leven voor de verdwijning. Een leven met een narcistische moeder, een maniakale stiefvader en een manipulatieve zus. Of is Cass juist degene die manipuleert?

Wendy Walker speelt een geraffineerd spel met de veronderstellingen en vooroordelen van de lezer. Iedereen heeft iets te verbergen, macht corrumpeert en narcisme kan erfelijk zijn. Het Cassandra-effect is een beklemmende thriller over de hechte maar destructieve band die broers en zussen kunnen hebben.

 

‘Deze spannende thriller onderzoekt familiedynamiek en de band tussen zussen, en geeft daarmee een nieuwe betekenis aan de term ‘disfunctioneel’. Deze thriller gaat recht naar je hart en laat je nooit meer los.’Kirkus starred review*

‘Het briljante inzicht in de invloed van een narcistische moeder op haar kinderen verdiept het plot in de opbouw naar een schokkende finale.’  – Publishers Weekly starred review*

 

OVER DE AUTEUR

Wendy Walker is advocaat, gespecialiseerd in familierecht. Haar jarenlange ervaring met disfunctionele families geeft haar verhalen een geweldige authenticiteit. Nu is ze fulltime schrijver en woont ze in Connecticut.

 

 

 

 

 

 

 

Het Cassandra-effect – Wendy Walker -ISBN 978 94 027 0038 1 – PB €17,99 / e-book €12,99

HarperCollins Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *