Lezerssite Hebban.nl organiseert voor de tweede keer de Week van het Luisterboek

Persbericht

Luisterboek cadeau-app voorgelezen door Rik van de Westelaken en Carolien Borgers

Over precies twee weken begint de Week van het Luisterboek 2018. De actieweek van 9 tot en met 19 mei omvat een bomvol programma om het ‘gesproken boek’ te promoten. Zo is er een luisterboek cadeau-app, een serie podcasts van luisterboekenmakers, een talentenjacht en zijn er veel kortingsacties. De shortlist van de Hebban Luisterboek Award 2018 wordt op 8 mei bekendgemaakt bij Tijd voor MAX vanaf 19.00 uur op NPO 1. Boekensite Hebban.nl neemt voor de tweede keer de organisatie op zich.

De Week van het Luisterboek cadeau-app bestaat uit twee gloednieuwe luisterboeken. Wie is de Mol-presentator Rik van de Westelaken leest ‘Ik kan er nét niet bij’, het aangrijpende persoonlijke verhaal van Sander Verheijen over zijn tweeling. Het tweede luisterboek is ‘Stilzwijgen’, een kort spannend verhaal van thrillerschrijfster Anita Terpstra, voorgelezen door cabaretière Carolien Borgers. De cadeau-app is gedurende de Week van het Luisterboek voor iedereen gratis te downloaden voor Apple iOS en Android.

 

Lees verder…

Hebban

Hebban.nl werd opgericht in 2014 en groeide in korte tijd uit tot de populairste boekensite en grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen met inmiddels bijna 150.000 leden. De site trekt maandelijks meer dan 500.000 bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *