Liefde en verdriet, verlangen, pieken en dalen

Persbericht, Amsterdam, 27 februari 2018

Op 6 maart verschijnt bij HarperCollins Holland Het leven gaat niet altijd over roze van Brianna Wolfson.

Rosie Collins is iemand die dansend door het leven gaat. Rex Thorpe is juist heel serieus. Als ze elkaar ontmoeten wordt Rex meegezogen in de tornado die Rosies liefde is. Uitersten trekken elkaar weliswaar aan, maar ze veroorzaken ook frictie. Want Rosie mag dan onweerstaanbaar zijn, ze is ook dodelijk vermoeiend. Hoelang houd je het vol in een wereld die uit louter roze glitters lijkt te bestaan?

Na hun scheiding probeert dochter Willow haar plek in het leven te vinden. Ze is stapelgek op haar sprankelende moeder, die alles door een roze bril ziet, en heeft een hekel aan haar vader, want hij heeft het alleen maar over regels. Als de wervelwind van Rosies emoties een vlucht neemt, ligt een gebroken hart op de loer.

‘Het boek begint met liefde, verbeelding en verwondering en eindigt met een verwoestend verlies en een peilloos verlangen. En gelukkig overwint de liefde.’ – Bookreporter

 

Brianna Wolfson komt oorspronkelijk uit New York. Ze woont nu in San Francisco. Inspiratie voor haar boeken vindt ze onder andere in waargebeurde verhalen over complexe families.

www.briannawolfson.com

 

 

 

 

 

 

Het leven gaat niet altijd over roze – Brianna Wolfson – ISBN 978 94 027 0079 4 – paperback maart t/m juni €15,00 daarna €17,99 / e-book €12,99

HarperCollinsHolland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *