Liefde is Liefde – Het aangrijpende boek van Laurenz Mol ‘VERKNIPT’, gebaseerd op een gruwelijke waarheid

In Verknipt schrijft Laurenz met humor, zelfspot en met onnoemelijk veel liefde over de ‘verovering van zijn leven’. De hoofdpersonage Thierry van der Veen geniet met volle teugen van Bennie, zijn bloedmooie ‘toyboy’ die al op de eerste date besluit om altijd van hem te zullen houden.
Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal kapper en stylist Laurenz Mol, werd deze relatie met de veel jongere Bennie uiteindelijk een nachtmerrie die geen einde leek te kennen. Vijf jaar wachtte de ‘sterren coiffeur’ om dit geheime deel van zijn leven te onthullen omdat deze heftige liefdesrelatie onuitwisbare sporen bij hem achterlieten. Erger nog, een verwoestend spoor in zijn leven en dat van een aantal van zijn dierbaren. Huiveringwekkend kun je het boek Verknipt zeker noemen. En waargebeurde thriller over een allesverwoestende liefde die na het lezen ervan, nog dagen later nadondert in je hoofd.

 

Over Laurenz Mol
Laurenz Mol (1962) was een van de eerste glamourkappers van Nederland. Een bezoek aan zijn salon betekent al jaren alle aandacht en … champagne! Op twintigjarige leeftijd opende Laurenz zijn salon in Breda en werd bekend als de ‘Society Salon’. Zien en gezien worden was al snel en vogue. Hij werd opgemerkt door de Amsterdamse couturiers en verzorgde vanaf dat moment ook de styling van talloze catwalkshows. Hij heeft voor glossy magazines gewerkt, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rubriek ‘MAKE ME OVER’ in weekblad Privé. Vele BN’ers, societyfiguren en duizenden minder bekende vrouwen vertrouwen Laurenz hun haar toe. Afgelopen zomer werd hij gevraagd als kapper van Celine Dion tijdens haar concerttoer in Nederland.
Laurenz was winnaar van een verhalenwedstrijd georganiseerd door het NRC en besloot daarna zijn eerste spannende boek te schrijven. In deze zomer van 2018 verschijnt het vervolg op Verknipt.

Nieuw verschenen bij NAU Uitgeverij

Titel: Verknipt| Auteur: Laurenz Mol
Uitgever: NAU Uitgeverij| ISBN: 9789491535574 |Blz: 272
Verschijningsdatum: oktober 2017

Verknipt is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en bij:
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *