Master your mindset – Michael Pilarczyk – Recensie

Wees een inspiratiebron voor anderen, wees het licht in duisternis, wees de lach om een traan op te vrolijken, wees een student van het leven en wees vooral wie je diep vanbinnen bent: jij. Omring jezelf met mensen die in je geloven, die eerlijk en oprecht tegen je zijn. Mensen die je aanmoedigen als jij bijna wilt opgeven en die jou tot de beste versie van jezelf kunnen maken.

Leef je mooiste leven

– Michael Pilarczyk –

Bovenstaande tekst is het begin van dit boek. Master your mindset gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? Geluk, geld of persoonlijke groei? Meer tijd voor jezelf en doen wat je werkelijk wilt? Hoe geef je meer betekenis aan wie je bent en wat je doet?

Master your mindset bestaat uit vier delen en deel 1 is een lange inleiding die verhaalt over het leven van de auteur, zijn successen en hoe hij is geworden wat hij nu is. Waarom hij zijn leven drastisch veranderde. Duidelijke voorbeelden hoe hij de mogelijkheden die voorbij kwamen heeft gegrepen en zo zijn leven heeft verrijkt, mooier gemaakt. Voorbeelden die aangeven dat er een heleboel mogelijk is als je maar durft.

In deel 2 lezen we over de filosofie voor succes en geluk. Zijn onze denkpatronen misschien verkeerd of zijn we gewoon te bang om onze dromen waar te maken? Een deel dat je dwingt na te denken over jezelf. Dit geldt ook voor deel 3, Master your mindset. Ook hier worden voorbeelden gegeven en tips om je leven te veranderen in een leven zoals jij het wilt.

Deel 4 gaat over de twaalfstappenstrategie. De auteur heeft een twaalfstappenstrategie ontwikkelt die helpt je leven op orde te brengen en je doel te kunnen bereiken. Een methode die je kunt toepassen op vele gebieden in het leven. Het is de kunst om je die stappen zo eigen te maken dat ze een gewoonte worden.

Master your mindset is een interessant en inspirerend boek voor degene die meer uit het leven wil halen en op een keerpunt staat. Het boek biedt vele voorbeelden die kunnen helpen om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Als je maar durft…

Over de auteur

Michael Pilzarczyk (Gdynia, 1969) is personal performance teacher, auteur en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Michael weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten.
Als dj was hij betrokken bij de startvan Radio 538. Hij richtte meerdere bedrijven op en verkocht zijn mediagroep aan De Telegraaf.
Daarna nam hij een sabbatical van veertig maanden en zeilde langs alle kusten van de Middelandse Zee. In die periode schreef hij zijn debuutroman Dansen in de hemel. Michaels missie is om zijn opgedane kennis en wijsheid te delen met als doel jou inzicht en inspiratie te geven, zodat jij bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

www.michaelpilarczyk.com

Titel: Master your mindset| Auteur: Michael Pilarczyk
Uitgever: Invictus Publishing|ISBN: 9789079679423|Blz: 224

Master your mindset is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *