Meer dan 1000 volgers op Facebook: Tijd voor een feestje

Vorige week ging de teller op Facebook bijna onopgemerkt over de 1000 volgers. Moet eerlijk bekennen dat ik er niet zo op let hoeveel volgers ik heb al vind ik het natuurlijk hartstikke leuk als je mij volgt. En hoop natuurlijk dat er nog meer volgers bij gaan komen. Maar…eerst tijd voor een feestje, vieren dat de teller over de 1000 is gegaan.

En dat vieren we met een hele mooie winactie al zeg ik het zelf.

Ik ben zelf gaan winkelen en ik kreeg het een en ander beschikbaar gesteld (met dank aan Nienke Pool|Godijn Publishing) en zo is er een mooi pakket samengesteld.

 

Het pakket bevat:

Yin en Yang geschreven door Nienke Pool, illustraties van Ingrid Knaap

Fantoomregen geschreven Onno-Sven Tromp

Een warm weerzien geschreven door Elin Hildebrand

Bloedheet geschreven door Jet van Vuuren

Witte tulpen geschreven door Loes den Hollander

Diverse boekenleggers en een poster van De eliminatie van Daniëlle Bakhuis

 

 

Dit is het pakket dat je kunt winnen, maar daarnaast heb ik ook nog een soort troostprijs. Hoewel je het zo niet kunt noemen, eigenlijk dus een 1e en 2e prijs.

En die 2e prijs is de thriller Het masker van Venus geschreven door Daniël Meyer, beschikbaar gesteld door Futuro Uitgevers.

 

Dus…een mooi pakket om te winnen of een hele mooie thriller!

 

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket of op Het masker van Venus?

 • Geef als eerste hieronder in de reacties aan dat je meedoet
 • Volg je mij nog niet geef dan mijn Facebookpagina een like
 • En als laatste, like en deel deze actie op Facebook (openbaar)

Deze actie loopt tot en met 17 december 2017, kort daarna maak ik de winnaars bekend. (deze actie is inmiddels gesloten)

Doe je mee?

Liefs,

Wendy

 

97 thoughts on “Meer dan 1000 volgers op Facebook: Tijd voor een feestje

 1. Van harte gefeliciteerd! Ik waag graag een kans voor het pakket of de thriller. Mooie actie en op naar nog veel meer volgerd.

 2. Ook hier van harte gefeliciteerd met meer dan 1000 volgers!! En ik wil natuurlijk heel graag mee loten voor dit mooie boekenpakket.

 3. Proficiat Wendy met al die enthousiaste volgers/lezers op uw facebook pagina! heel graag maak ik kans op een nieuw voorraadje boeken om de donkere dagen beter te kunnen doorkomen!

 4. Hartelijk Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Wat een mooi pakket loot er graag voor mee. Lekker voor de winter mee door te komen.

 5. Hartelijk Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ga zo door. ! Super gave actie om een fijne leeswinter te hebben. Loot graag mee hiervoor.

 6. Supergeweldig! Ruim 1000 likers 🙂 Ook ik ben er eentje van en doe graag mee voor dit prachtige boekenpakket. Ik heb deze actie ook gedeeld op facebook.

 7. Gefeliciteerd Wendy met meer dan 1000 volgers! Super 😉
  Prachtig pakket en prijzen
  Doe heel graag mee.
  Liked & shared op mijn privé FB en FB Mieke Wijnants Recenseert.

 8. Waw! Gefeliciteerd met je méér dan 1000 volgers! Geweldig dat je dit viert door zo’n super boekenpakket weg te geven. Dit wil ik natuurlijk graag winnen. Dit zou een leuk vroeg kerstcadeautje zijn Aangezien ik met mijn echtgenoot onderling nooit cadeautjes koop voor de feestdagen (of andere feestmomenten, want als we iets nodig hebben, dan kopen we het toch), zou dit wel eens leuk zijn om te krijgen

 9. Volgen deed ik al, maar van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! op naar de volgende! Je hebt een prachtig pakket samengesteld, dus natuurlijk wil ook ik graag kans maken om deze boeken te lezen 🙂

 10. leuk dat je het in eerste instantie niet in de gaten heb gehad. Dit zijn de leuke surprises . Ik loot net als alle andere ook heel graag mee en voor iedereen fingers crossed.

 11. Wat een mooie mijlpaal, gefeliciteerd! Ik loot graag mee voor dit mooie boekenpakket! Ik volgde je al via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld,

 12. Gefeliciteeeeeerd!! We doen niet mee, komen niks tekort, maar proosten op de volgende 1000 whooppp!
  Lieve groet Ka & Co.

 13. Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van 1000 volgers en moge het er nog meer worden 😀 en voor zo’n geweldig boekenpakket waag ik graag een kans!

 14. 1000 volgers is inderdaad een feestje waard. Van harte gefeliciteerd 🙂
  En ook een heel mooie prijs. Ik waag graag een kansje.

 15. Proficiat. Leuk dat er al zoveel volgers zijn, waarvan ik er één mag zijn. En ook een hele leuke winactie. Ik doe graag mee.

 16. Ohhh….wat een prachtig pakket, ik doe heel graag mee, zou deze boeken heel graag willen lezen 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *