Het meisje in sneeuw – Danya Kukafka – verschijnt 4 oktober

Wie ben jij als niemand toekijkt?

Wanneer de populaire scholiere Lucinda Hayes vermoord wordt aangetroffen, laat dat niemand in haar slaperige stadje in Colorado onberoerd, en zeker niet de jongen die te veel van haar hield, het meisje dat net zo’n perfect leven wilde als zij en de agent die haar moord moet onderzoeken.

Door de tragedie gaan die drie onvergetelijke personages – ­Cameron, Jade en Russ – noodgedwongen de confrontatie met hun diepste geheimen aan in de hoop troost te vinden, de waarheid of beide.

Op briljante wijze verkent Danya Kukafka het begrip identiteit en de vlijmscherpe grens tussen liefde en obsessie, tussen kijken en zien, waarheid en herinnering. Meisje in sneeuw is een onvergetelijke leeservaring.

 

Danya Kukafka studeerde aan de Gallatin School of individualized Study, onderdeel van New York University. Momenteel werkt ze als redacteur bij Riverhead Books. Meisje in sneeuw is haar eerste roman.

 

‘Een uitzonderlijke, onthutsende debuutroman.’

Owen King, co-auteur van Schone slaapsters

 

‘Een sensationeel debuut: geweldige personages, mysteries binnen mysteries en ook nog eens een pageturner. Meer dan aanbevolen.’

Lee Child

 

‘Een perfect getimede, strak uitgesponnen thriller, van de huiveringwekkende openingszin tot en met het verbluffende slot; een ongelooflijk geslaagd debuut.’

Paula Hawkins, auteur van Het meisje in de trein

 

Titel: Meisje in sneeuw|Auteur: Danya Kukafka
Uitgever: Hollands Diep|ISBN: 9789048832897|Blz: 320
Verschijningsdatum| 4 oktober 2017

Meisje in sneeuw is onder andere berkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

Persbericht Hollands Diep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *