Uncategorized

Mijn top 10 favoriete boeken

Van de week werd ik getagd door Monique Dijkgraaf. Ook ik kreeg de uitnodiging om een lijstje te maken van mijn favoriete boeken Top 10. Was niet makkelijk want ik lees heel wat boeken per jaar en heb van jongs af aan veel boeken verslonden. En daar zaten veel toppers bij. Mijn Top 10 bestaat uit boeken die mij het meest zijn bijgebleven of graag heb gelezen. Het kan een enkel boek zijn, maar ook een serie of boeken van een bepaalde auteur. De volgorde is willekeurig.

1. Zwarte Hengst serie – Walter Farley

Zwarte hengst boeken

 

 

 

 

 

2. Schemergebied – Marcella Kleine

Schemergebied

 

 

 

 

 

3. Oude schuld – John Matthews

Oude schuld

 

 

 

 

 

 

 

4. Alle boeken van Virginia Andrews

Bloemen op zolder

 

 

 

 

5. Alle boeken van Alex Kava

Alex kava

 

 

 

6. Virtuele Tango – Melissa Skaye

Virtuele tango

 

 

 

 

 

7. De geboorte van Franciscus – Harry Cremers

de_geboorte_van_franciscus_v_lr

 

 

 

 

 

8. Alle boeken van Loes den Hollander

Loes hollander

 

 

 

 

 

 

9. Alle boeken van René Appel

Rene appel

 

 

 

 

 

 

 

10. De Gouden Kat – Gabriel King

Gouden kat

 

 

 

 

 

Nu is het de bedoeling dat ik tien andere boekbloggers uitnodig om hun Top 10 samen te stellen. Maar na een nachtje slapen kreeg ik een ander idee. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de favoriete Top 10 van twee auteurs.
Daarom wil ik bij deze Marcella Kleine en Melissa Skaye uitnodigen om hun favoriete Top 10 samen te stellen en deze lijst op Facebook te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: