Mijn Top 10 van 2015

Tijdens het maken van mijn Top 10 kwam ik erachter dat ik wel heel veel mooie en goede boeken heb gelezen. Wat moeilijk om daar dan een Top 10 uit samen te stellen. Ik kwam eerder in de richting van een Top 50. Maar na veel wikken en wegen is het toch gelukt om een lijst te maken met boeken waar ik het afgelopen jaar het meest van heb genoten.

1. Onder water – Linda Jansen
2. Een veilig huis – Belinda Meuldijk3. Stem! – Marlen Beek-Visser4. Aangetast – Loes den Hollander5. Verbroken – Linda Jansma6. De jongen op de berg – John Boyne7. Indigo – Sterre Carron (recensie nog niet aanwezig)8. Het meisje op de weg – Michael Berg9. Ongrijpbaar – Bianca Nederlof10. Pluk van de Slettenflat – Silvester Zwaneveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *