DE NERGENSMAN van Gregg Hurwitz: het spannende vervolg op Orphan X!

Vroeger werd hij Orphan X genoemd… nu is hij DE NERGENSMAN! Dit spannende vervolg verschijnt 30 mei #OrphanX

Evan Smoak groeide op als Orphan X in een topsecret trainingsregime van geheim agenten. Al snel verlaat hij echter dit pad en begint hij met het helpen van mensen in extreme nood. Hij wordt de ‘Nergensman’. Maar als Evan zelf in een uiterst benarde situatie belandt draaien de rollen onverwacht om… DE NERGENSMAN, in Groot Brittannië al op #1, verschijnt op 30 mei 2017.

Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘Nergensman’ genoemd en helpt hij diegenen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar op een dag is het Evan zelf die hulp nodig heeft. Hij wordt in een hinderlaag gelokt, verdoofd en weggevoerd. Wanneer hij bijkomt, zit hij opgesloten in een kamer, zonder enig idee te hebben van waar hij is en wie hem gevangen heeft genomen. Om te weten te komen wat er is gebeurd, moet hij slimmer, sneller en sterker zijn dan zijn tegenstanders.

 

Gregg Hurwitz is de bestsellerauteur van zestien thrillers. Zijn boeken werden genomineerd voor onder andere de CWA Ian Fleming Steel Dagger, en verschijnen in 22 talen. Deel 3 van deze serie verschijnt januari 2018 en de filmrechten zijn ondertussen gekocht door Warner Bros voor Bradley Cooper (American Sniper). Orphan X won in 2016 de Crimson Scribe Award. Naast zijn succesvolle thrillers schrijft Hurwitz screenplays en graphic novels (waaronder Batman).

“Intelligent, beklemmend en huiveringwekkend realistisch tot in de kleinste bloederige details. Kom maar op met dat vervolg!”
— DE TELEGRAAF OVER ORPHAN X

 

De Nergensman verschijnt op 30 mei 2017.

Titel: De Nergensman | Auteur: Gregg Hurwitz | Omvang: ca. 352 pag. | Prijs: €19,99 | ɪsʙɴ: 978-94-005-0868-2 | Verschijnt: 30 mei 2017 | Ook als epub en audioboek verkrijgbaar

Copyright auteurs- en coverfoto: Gary Fleder.

A.W. Bruna Uitgevers
Persbericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *