Nieuw verschenen – Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Zomer & Keuning Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers. Een heerlijk feelgoodverhaal van Nederlandse bodem, dat zich afspeelt in het zonnige Zuid-Frankrijk. Voor de lezers van Jojo Moyes.

Over Onder de sterren van Montpellier
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Onder de sterren van Montpellier | Marina Folkers | ISBN 9789401913638 | 320 pagina’s | paperback | € 15,-

Lees hier vast een fragment

“Een heerlijk romantisch verhaal dat zich afspeelt in La douce France. Een must read voor iedere feelgood-liefhebber!”
– Kyra Rutgers, auteur van Buitenspel gezet

“Marina Folkers heeft een heerlijke roman geschreven die precies de juiste mate van luchtigheid én diepgang bevat om in een ruk uit te lezen.”
– Aline van Wijnen, auteur van Liefde met gebruiksaanwijzing

Over de auteur

Marina Folkers schreef eerder al twee romans. Onder de sterren van Montpellier is haar debuut bij Zomer & Keuning. Dit verhaal ligt haar na aan het hart. Ze kijkt er heel erg naar uit om het met de wereld te delen.

Zomer & Keuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *